Welkom bij Vrijwilligerspunten Demo Website


Wij hebben een uniek waardepunten systeem ontwikkeld voor het belonen van vrijwilligers. Via een Website en App krijgt elke vrijwilliger toegang tot zijn Vrijwilligerspunten Wallet. Deze punten kunnen verdien je door het uitvoeren van vrijwilligerswerk. De punten worden bijgeschreven door het verzilveren van vouchers die de organisatie zelf uitgeeft, of doordat de organisatie direct punten aan de vrijwilligers overmaakt.


Vrijwilligerspunten besteed je bijvoorbeeld aan cadeaus of kortingen welke door sponsoren ter beschikking worden gesteld (afhankelijk van het door de organisatie zelf op te stellen beleid). Het is ook mogelijk om met Vrijwilligerspunten bij de bar te betalen.


Daarnaast kunnen deelnemende vrijwilligers aan elkaar punten overmaken, bijvoorbeeld als bedankje voor het overnemen van een vrijwilligersbeurt.


Wil je Vrijwilligerspunten uitproberen? Meld je dan aan voor de testomgeving!


Download de gratis 'Cyclos for Mobile 4' App in de Apple AppStore of op Google Play. Vul 'app.vrijwilligerspunten.nl' als URL in op de App en je kunt ook via jouw mobiel bij je Vrijwilligerspunten.

Ben je geïnteresseerd om het systeem voor jullie vrijwilligers in te zetten of wil je een aantal vouchers ontvangen om het systeem verder te testen? Neem dan contact op via: info@vrijwilligerspunten.nl.